New York Diesel zaden - gefeminiseerd

Sativa dominant, typerende geur en compact

Korte en compacte sativa die 10 weken nodig heeft om perfect te rijpen. De wiet afkomstig van de New York Diesel  heeft een typerende geur, waaraan deze wietzaden hun naam te danken hebben. Geliefd en gewaardeerd in de coffee-shops.

White Widow zaden - gefeminiseerd

Hybrid, schimmelresistent en populair
De eeuwenoude White Widow is een makkelijk te kweken plant en dit komt door haar geweldige eigenschappen. Beginner vriendelijk en groeit als kool en heeft nauwelijks onderhoud nodig.

Geliefd en gewaardeerd in de coffee-shops.

White Russia zaden - gefeminiseerd

Hybrid, hoog in THC, hoge opbrengst

Een combinatie van de twee sterkste planten ter wereld namelijk, AK-47 en de White Widow. Deze twee cannabissoorten staan bekend om hun fenomenale resistentie tegen schimmels en zijn dan ook bestand tegen vochtige omgevingen en insecten. Een droom voor de beginnende kweker.

Power Kush zaden - gefeminiseerd

Hoge opbrenger, kilo knaller, snelbloeier, hybrid

De Power Kush een soortje waar men U tegen mag zeggen, deze knaller heeft een zeer hoge opbrengst en doet aan THC niet te kort! Een korte bloeicyclus dat resulteert in schitterende kristallen en een kleverige harslaag. Een droom voor de beginnende kweker.

AK 47 zaden - gefeminiseerd

Snelle sativa, sativa dominant, schimmel resistent

AK47 65% sativa wietzaden echte toppers onder de sativa's! Een snelle bloei, ongeveer 60 dagen, hoge opbrengst en hoge resistentie tegen schimmels en plagen. Kortom: deze wietzaadjes zijn een aanrader voor zowel de ervaren als de onervaren kweker!

Super Silverhaze zaden - gefeminiseerd

Sativa, zeer hoog in thc, langbloeier

Super Silverhaze zaden zijn simpel gezegd super! Deze cannabisstrain staat bekend om zijn knetter hoge THC aanmaak en schittert dan ook als geen ander.  Slechts enkele coffeeshops zijn in staat haar op voorraad te houden, de vraag naar deze wiet is dan ook zeer hoog.

OG Kush zaden - Gefeminiseerd

Indica, snelbloeier, hoog in thc, medicinale topper

De OG Kush, misschien wel het bekendste soort binnen de cannabismarkt. Deze pure indica kan door haar extreme hoge THC aanmaak beschouwd worden als narcotisch, onder de medicinalegebruikers wordt zij beschouwd als de perfecte pain-killer. Haar high heeft een sterk verdovend effect op het lichaam en geest.

Jack Widow zaden - gefeminiseerd

Snelle sativa, hoge opbrengst, medicinaal

Jack Widow zaden zijn geliefd omdat ze ondanks het hoge sativa-gehalte toch eenvoudig te kweken zijn. Ze worden niet al te groot en leveren gigantische THC rijke toppen, die na ongeveer 9 weken oogstrijp zijn.

Black Domina zaden - gefeminiseerd

Sativa, hoge opbrenger, snelbloeier, compact

Binnen 8 weken produceert zij een berg massieve toppen met een hoog THC-gehalte. Door haar compacte plantstructuur en lage hoogte is zij de meest logische keus voor een Scrog. Onder de commerciële kwekers is zij dan ook favoriet en dat is niet voor niets. Beginnersvriendelijk en heeft weinig onderhoud nodig, wat wil je nog meer?

Northern Light x White Widow zaden - gefeminiseerd

Indica, snelbloeier, hoge opbrengst.

Een favoriete en wel door haar korte bloeiperiode en hoge opbrengst. De Northern Light staat bekend om haar hoge luchtvochtigheid-tolerantie en door deze te kruisen met White Widow is de Northern Light x White Widow een wietplant geworden met knallende opbrengst. Schimmelresistente genetica.

Bubblegum wiet zaden - gefeminiseerd

Pure indica, zoete wiet, hoog in thc, compact

Als je opzoekt bent naar een typische indica dan

is de Bubble een goede keus. De zoete geur en smaak hebben vele harten van coffee-shop-bezoekers gewonnen. Een korte bloei, harde compacte toppen, een heerlijke zoete geur en topjes die zijn overgoten met THC, dat moet
de Bubblegum zijn.

Gorilla Glue zaden - gefeminiseerd

Hybrid, snelbloeier, hoge opbrengst, hoog in thc

Hars die zo erg plakt dat het lijkt op lijm. Gorilla Glue, een wel befaamde soort uit Amerika die evenwicht brengt tussen aangename euforie en een snoeiharde stone. Het is dan ook niet voor niets dat deze soort liefhebber is onder de medicinale gebruikers. Een snelle dame met een bloeitijd van 8 weken.

Critical 47 zaden - gefeminiseerd

Hybrid, hoge opbrenger, hoog in THC

Top wietzaadjes met ongelooflijke kwaliteiten. Deze plant combineert de hoge opbrengst en snelle bloei (8 weken) van Critical met de resistentie tegen schimmel, budrot en schadelijke insecten van AK-47. 

Bruce Banner zaden - gefeminiseerd

Sativa dominant, hoogste soort in THC, THC Bomb. De THC productie van deze soort is schrikbarend hoog, zo hoog dat weinig strains dit kunnen overtreffen. Een doorgewinterde roker kan nog weleens voor verrassingen komen te staan bij deze knaller. Binnen 9-10 weken is krachtpatser Bruce klaar voor de oogst.

Amnesia Haze zaden - gefeminiseerd

Sativa, hoge opbrengst, hoog in THC

Amnesia Haze zaden bevatten superieure genetica die instaat zijn THC levels van 22% te bereiken. Het is dan ook niet voor niets dat de Amnesia Haze wereldwijd bekend is. Deze sativa dominante wietzaadjes staan bekend om haar sterke high dat het "Amnesia-effect" veroorzaken. 

Gelato zaden - gefeminiseerd

Hybrid, zachte smaak, zeer hoog in THC, euforisch

Gelato is een zeer bekende Amerikaanse strain waarvan iedere roker wegkwijlt. De Gelato heeft een zeer hoog THC gehalte het kan dan ook niet anders dat deze dame je de hersenen uit je schedel slaat! Het is dan ook met zekerheid te zeggen dat in een coffeeshop deze soort niet mag ontbreken in het assortiment!

Super Power zaden - gefeminiseerd

Sativa, zeer hoge opbrengst, kilo knaller

De Super Power wietzaden hebben geen introductie nodig. Deze wietzaadjes zijn het meest populair in Nederland en dat wel vanwege haar constante hoge opbrengst. Met de SuperPower  kan kweken niet mis gaan, zij is eenvoudig te kweken.

Critical White zaden - gefeminiseerd

Sativa, snelbloeier, compact, klein, hoge opbrengst

Zeer compact, één reuzachtige hoofdtop en binnen 8 weken klaar. Door Critical met de White Widow te kruisen is deze cannabisplant een sterke opbrenger geworden met een hoge resistentie tegen alle niet gewensten cannabis kwalen. Voor de scrog is deze wietsoort zeer geschikt!

Het zaad, De plant

Wij leveren bij de Kweekbox ook de aantal en gewenste plantensoort, maar dan wel in zaadvorm, het leveren van stekjes is helaas strafbaar. Onderstaand

vind je de zaden die wij inclusief kunnen leveren, bij de koop van een KweekBox. Wij hebben de meest gangbare soorten/merken op een rij gezet, het

enige wat je hoeft te doen is een keuze maken. Bij de aanschaf van een KweekBox voor 2 planten ontvang je dan ook 2 zaden, je mag dezelfde soort kiezen,

maar wil je verschillend dan kan dit uiteraard ook.